YINYoga - Vila dig i form

YinYOGA handlar om avslappning och att genom avslappning vila in i olika positioner och på så sätt bli smidigare i kroppen. Annan träning handlar oftast om yang d v s muskelbygge och/eller flås - det vi normalt förknippar med träning. Yin tränar inte muskler utan istället avslappning och smidighet och delar som bindväv, leder, ligament och skelett.

YinYOGA är enkelt fysiskt och du får lära dig sätt att hitta "ditt första stopp" och därifrån går vi vidare med rörelserna. YinYOGA är inte alla gånger lika lätt psykiskt till en början. Man brukar säga att i yin får du möta dig själv och alla dina tankar och det kan vara lite rörigt ibland :)

Yinyogan ger dig mer rörlighet och smidighet och fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne.

I stora hela är det en väldigt meditativ klass och den behöver upplevas för att förstå vad det är vi menar... Välkommen att prova på! :)

YinYOGA i Gnarp


Tid: Måndagar kl 19.30 - 21.00 i lilla salen i Gnarpsviljan

Vi startar i augusti - exakta datum kommer inom kort.

Yogan passar både de som är helt nybörjare och de som yogat tidigare.

Under höstens YinYOGA lägger vi också fokus på övningar från den medicinska yogan där vi gör lugna rörelser för att lösa upp eventuella spänningar.

Vi utgår från gruppen, har du något speciellt du vill att vi fokuserar på så tar vi med också det. (Se det som en önskelista just för din kropp :)).

Kom och PROVA-PÅ en gång - anmälan behöver göras och du betalar 110 kr för en prova-på-gång. 

Vänligen skicka in en intresseanmälan här på sidan så får du info till din e-postadress.


Varmt välkomna! :)

YInYOGA i Gnarp

Intresseanmälan


Schema hösten 2024

Här kommer höstens schema läggas upp inom kort.