YINYoga - Vila dig i form

YinYOGA handlar om avslappning och att genom avslappning vila in i olika positioner och på så sätt bli smidigare i kroppen. Annan träning handlar oftast om yang d v s muskelbygge och/eller flås - det vi normalt förknippar med träning. Yin tränar inte muskler utan istället avslappning och smidighet och delar som bindväv, leder, ligament och skelett.

YinYOGA är enkelt fysiskt och du får lära dig sätt att hitta "ditt första stopp" och därifrån går vi vidare med rörelserna. YinYOGA är inte alla gånger lika lätt psykiskt till en början. Man brukar säga att i yin får du möta dig själv och alla dina tankar och det kan vara lite rörigt ibland :)

Yinyogan ger dig mer rörlighet och smidighet och fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne.

I stora hela är det en väldigt meditativ klass och den behöver upplevas för att förstå vad det är vi menar... Välkommen att prova på! :)

 

 

YinYOGA i Gnarp

Tid: Tisdagar kl 20,00 - 21.15 i Gnarpsviljan

Kursstart våren 2022 - vi avvaktar kurstart. Info skickas per e-post och sms till tidigare elever när vi har något att meddela.


Elever som gått kurs under hösten får en inbjudan per e-post inför vårens kurs. Övriga - vänligen skicka in en intresseanmälan här på sidan så får du info i din mail.

Kursen vänder sig både till de som är helt nybörjare och de som yogat tidigare.

Vi håller klasserna corona-säkra genom att ha ett begränsat antal deltagare under vårens kurser samt att vi styr upp in- och utpassage så att alla känner sig bekväma.

Varmt välkomna!

Schema för våren 2021

Intresseanmälan